Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17

Καλησπέρα σ' όλους και όλες

Αρκετό καιρό μετά τις 2 πρώτες μεταγραφικές μας κινήσεις με τους αθλητές Στέλιο Φάββα και Σπύρο Παπαδόπουλο ήρθε η ωρα ν' ανακοινώσουμε τις ανανεώσεις με τους αθλητές μας απο το περσινό μας ρόστερ που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας.
Σχεδόν όλοτο ρόστερ θα παραμείνει για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα.Ξεκινάμε από τον παλιότερο παίχτη και αρχηγό για χρόνια της ομάδας μας τον Ηλία Αγγελίδη,επισης για 5η σερυ σεζόν στην ομάδα θα παραμείνει και ο Χάρης Κατήρας όπως και ο Παντελής Βροντακης το ίδιο που ειναι 2 παικτες βασικα κομμάτια του κορμού της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.Στην ομαδα για 3η σεζον θα παραμείνει ο Παντελής Νικόλτσος όπως και ο Μπάμπης Ταμπάσης που βοηθησαν πολύ στην άνοδο της ομάδας πρόπερσυ όπως και την προηγούμενη σεζόν.Για 2η χρονιά ανανέωσαν της συνεργασια τους με την ομάδα ο εμπειρος Μαγγουρίδης Ηλίας αλλα και οι μικροί του ρόστερ Νίκος Μαγγανάς και Αλέξανδρος Κορκίδης.
Θ ακολουθησουν τις επόμενες μέρες ανακοινώσεις για 2 ακόμα μεταγραφικές κινήσεις που αφορούν το κομμάτι των μικρών της ομαδας.
Τέλος οι 3  αθλητές που δε θα συνεχίσουν τη νεα σεζόν στην ομάδα μας είναι οι Μιχάλης Βήχος και Ηλίας Κοντοστέργιος και ο Αρης Μπαμπουνης

Εύχομαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία σ' όλα τα παιδιά για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου