Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017-18

Καλησπέρα σ' όλους και όλες.

Στην Ανδρική μας ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 και είχε μια απόλυτα πετυχημένη πορεία.Λογικό και επόμενο ήταν προτεραιότητα μας ήταν να παραμείνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και για τη φετινή απαιτητική χρονιά στη Γ κατηγορία.Κύριο συστατικό της επιτυχίας αυτής ήταν το πολύ καλό κλίμα και η παρέα αυτή των παιδιών!
Έτσι λοιπόν ξεκινάμε πρώτα απ΄'ολα απο την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους αθλητές μας και αργότερα μέσα στο μήνα θ' ακολουθήσουν οι μεταγραφές μας.
Με τη φανέλα της ομάδας μας λοιπόν θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι αθλητές:


Ηλίας Αγγελίδης που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.
Ο αρχηγός της ομάδας μας που αν μετρήσουμε τα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο θα χάσουμε το μέτρημα..Παρόν στην άνοδο 2 χρόνια πριν όπως και στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Απο τα τμήματα υποδομής στους Κυρίαρχους ο Ηλίας θα συνεχισει για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα της καρδιάς του!!Χάρης Κατήρας που αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3.
Ο υπαρχηγός της ομάδας που συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια στην ομάδα μας.
Σημαντικό κομμάτι του παζλ της παρέας και του σταθερου κορμού τα τελευατία χρονια.Παρόν και αυτός στις 2 επιτυχίες των τελευταίων ετών την άνοδο πριν 2 χρόνια και την περσινή κατάκτηση του τίτλου.
Θα συνεχίσει για μια ακόμα χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στέλιος Φάβας  που αγωνίζεται στη θέση 4.
Στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα μετά απο διάλειμμα ενος έτους.Σημαντικό κομμάτι της παρέας και του κορμού της ομάδας παρον στις 2 επιτυχίες την προπέρσινη άνοδο και την περσινή κατάκτηση του τίτλου!Θα συνεχίσει και αυτός ν' αγωνίζεται στην ομάδα που αποκαλεί σπίτι του.Έχει μεγάλη παράδοση σε ανόδους και μακάρι να συνεχίσει με τον ίδιο μαγνήτη.

Σπύρος Παπαδόπουλος που αγωνίζεται στη θέση 2.
Μπορεί να ήρθε μόλις πέρσυ το καλοκαίρι στο σύλλογο αμέσως όμως κόλησε και ειναι σα να παίζει χρόνια με τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα.
Παρόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα μας.
Πρώτος σκόρερ και τριποντέρ της κατηγορίας την περσινή σεζόν μετα απο αρκετές χρονιές σε μεγαλύτερες κατηγοριες.


Κώστας Τσολαρίδης
που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.
Ήρθε πέρσυ στην ομάδα και κόλλησε και αυτός άψογα με τα υπόποιπα παιδιά.
Ένα παιδι γεμάτο ενέργεια που ήταν παρόν στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει και φέτος να δίνει μάχες με τα υπόλοιπα παιδια της front line της ομάδας μας.
Νίκος Μαγγανάς που αγωνίζεται στη θέση 1.
Για 3η σερύ χρονιά θ' αγωνίζεται στην ομάδα μας και ο Νίκος.Είναι πολυ σημαντικό πως και οι μικροί της ομάδας μας συνεχίζουν σταθερά ν' αποτελούν κομμάτι της ομάδας και κρίκο του πολύ καλού κλίματος.
Παίχτης που δουλεύει και βελτιώνεται όλο και περισσότερο.Παρόν στην περσινή επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου με την ομάδα μας.


Αλέξανδρος Κορκίδης που αγωνιζεται στη θλεση 2.
Επισης θα είναι για 3η χρονιά στο ρόστερ της ομάδας.
Ένα παιδί που ζει και αναπνέει για την άμυνα και είναι κομμάτι της ομάδας των μικρών μας.Παρόν στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα μας.

Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου 
που αγωνίζεται στη θέση 5.Ήρθε πέρσυ στην ομάδα και είναι ενα ακόμα παιδι που γρήγορα έγινε κομμάτι της ομάδας.
Ησυχη δύναμη...
Παρόν στην περσινή κατάτκτηση του τίτλου θ' αγωνιστεί και φέτος στην ομάδα μας και μέλος της σταθερής παρέας των μικρών της ομάδας μας.


Ευχόμαστε σε ολα τα παιδιά υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!!!
Μέσα στον Ιούνιο θ' ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις μεταγραφικές μας κινήσεις αλλά και τα παιδιά που δε θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου