Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2020-21

Καλησπέρα σ'όλους και όλες.
Με χαρά και η ικανοποίηση ήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης  των μεταγραφών μας για την ανδρική μας ομάδα.
Στους Κυρίαρχους λοιπόν θ' αγωνίζοται την επόμενη σεζόν οι αθλητές:


ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΑΒΒΑΣ αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Για μια ακόμα θητεία επιστρέφει ο Στέλιος στην ομάδα μας που έχει τιμήσει τα χρώματα της για 5 σεζόν.
Ένα σταθερό κομμάτι της παρέας και του κορμού της ομάδας. Πάντα δίπλα στην ομάδα ακόμα και τις σεζόν που αγωνιζόταν αλλού.
Ενας πολύ έμπειρος παίχτης συλλέκτης τίτλων όλα αυτά τα χρόνια που μέσα στο γήπεδο με το πάθος που παίζει δίνει ότι χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τη νίκη είτε αυτό είναι μια άμυνα είτε ένα ριμπάουντ είτε να σκοράρει.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΗΧΟΣ αγωνίζεται στη θέση 5. Ακόμα ένας αθλητής που επιστρέφει για μια ακόμα θητεία στην ομάδα και αποτελεί κομμάτι της παρέας του κορμού που έχει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Πύργος μας λοιπόν επιστρέφει να σκεπάσει ξανά το καλάθι μας αμυντικά και να προσφέρει επιθετικά αυξάνοντας τις επιλογές μας στο σκοράρισμα μέσα απο τη ρακέτα αλλά και απο μέση απόσταση,
                                                                     


ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΤΩΝΗΣ αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.
Μια εξαιρετική προσθήκη ενός πολύ έμπειρου παίχτη που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους αλλα και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του με την ίδια άνεση.
Ένας αθλητής με πολλά συνεχομένα χρόνια παρουσίας με βασικό ρολο σε μεγαλύτερες κατηγορίες καθως ήταν πάντα απο τα σημαντικά πρόσωπα στο ρόστερ της ΕΑ Νικαίας αλλά πλέον θα φοράει τα κιτρινόμαυρα των Κυρίαρχων.
                                                           
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ αγωνίζεται στη θέση 1. Ένας παίχτης που μπορεί να βοηθήσει σε δημιουργία και σκοράρισμα όσο και αμυντικά στο κομμάτι στης πίεσης στη μπάλα.Ενισχύει την ομάδα σημαντικά στο κομμάτι των μικρών.
                                                          

ΗΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΤΗΣ αγωνίζεται στη θέση 1.
Ακόμα ένας παίκτης που ενισχύει την ομάδα στο κομμάτι των μικρών που παίζει με ενέργεια,πιέζει τη μπάλα και μπορεί να βοηθήσει και επίθετικα με την έκρηκτικότητα του.
                                                 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.
Ένας παίκτης που στηρίζεται πολυ στη δύναμη και την ενέργεια στο παιχνίδι του ικανός να βοηθήσει πολύ αμυντικά, στα ριμπάουντς αλλά και επιθετικά με τα δυνατά τελειώματα απο κοντά αλλά και απο μέση απόσταση.Ακόμα μια προσθήκη για το κομμάτι των μικρών στην ομάδα μας.
                                                         


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΖΕΛΛΑΡΙ αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει αμυντικά και στα ριμπάουντς και επιθετικά με τελειώματα κοντά στο καλάθι. 
Επίσης ενισχύει και αυτός την ομάδα στο κομμάτι των μικρών.
                                                            


Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεια και κάθε επιτυχία με τη φανέλα των Κυρίαρχων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου