Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Καλησπέρα σ' όλους και όλες.

Μετά απο μια μικρή παύση ήρθε η στιγμή να κάνουμε γνωστές 3 ακόμα μεταγραφικές προσθήκες για τη γυναικεία μας ομάδα!!!Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσουμε την συμφωνία και την απόκτηση των αθλητριών:


Νίκη Ιωαννίδου που αγωνίζεται στη θέση 2. Κυρίο στοιχείο του παιχνιδιού της είναι το εξαιρετικό περφερειακό της σούτ απο μέση αλλά και μακρινή απόσταση και ειδικά τα τρίποντα που είναι τ΄ αγαπημένο της κομμάτι του παιχνιδιού επιθετικά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν απειλεί με διείσδυσεις στο καλάθι..Αμυντικά μπορεί να πιέσει τη μπάλα περιφερειακά.
Η Νίκη μόνο άγνωστη δε μας είναι καθώς αγωνιζόταν για χρόνια στον Προφήτη Ηλία απ΄όπου και αποκτήθηκε!
Φέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α Εσκανα με την ομάδα της!Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Φάρου.




Βίκυ Σταμάτη που θ΄αγωνιστεί στη θέση 4..Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της επιθέτικα είναι το καλό σουτ απο μέση απόσταση και το παιχνίδι με πρόσωπο στο καλαθί και διείσδυση.
Αμυντικά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να μαρκάρει περιφερειακούς παίκτες μεταά απο αλλαγές σε σκρίν εκτός απο ψηλούς και βοηθάει στον τομέα των ριμπάουντς καθώς έχει το ύψος.
Τα τελευταια 2 χρόνια η Βίκυ αγωνιζόταν στην ομάδα του Αετού Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α Εσκανά.









Κωνσταντίνα Κολοβού που αγωνίζεται στη θέση 2..Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της επιθετικά είναι η καλή επαφή που έχει με τ' αντίπαλο καλάθι κυρίως με διεισδύσεις αλλά και σουτ απο μέση απόσταση ενω έχει και αξιόπιστο τρίποντο.Αμυντικά τη χαρακτηρίζει η πίεση στη μπάλα.
Για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στον Πήγασο Κορυδαλλού καθώς προερχόταν απο τα σπλάχνα της ομάδας.
Όπως και η Νίκη έτσι και η Κωνσταντίνα αποτελούν ενίσχυση στο κομμάτι των λεγόμενων μικρών!



Καλώς ορίζουμε και τα 3 κορίτσια στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και οτι καλυτερο αγωνιστικά για τη σεζόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου