Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΗΧΟΣ RELOADED

Καλησπέρα σ' όλους και όλες.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε και μια ανακοίνωση μεταγραφής για την ανδρική μας ομάδα.Τη σημαντική επιστροφή ενός δικού μας παιδιού που αγωνιζόταν για 2 χρόνια στην ομάδα μας απο το 2014-16!!! Μετά λοιπόν απο διάλειμμα ενός έτους είμαστε στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του αθλητή:



Μιχάλης Βήχος που αγωνίζεται στη θέση 5..Κύριο χαρακτηριστικό στο επιθετικό του παιχνίδι είναι το παχνίδι με πλάτη και οι πολλοί τρόποι να τελειώσει τη φάση κοντά στο καλάθι..Επίσης διαθέτει και πολύ καλό σουτ απο μέση απόσταση και κίνηση χωρίς τη μπάλα.
Αμυντικά με το μεγάλο του ύψος και τ' άνοιγμα χεριών έχει μεγάλη έφεση στα ριμπάουντς(αμυντικά και επιθετικά) αλλά και στα κοψίματα κλείνοντας τους διαδρόμους και δυσκολεύντας πολύ τις διείσδυσεις των αντιπάλων του.
Εκτός απο 1 καλό παίχτη μπαίνει στην ομάδα ακομα ένα παιδι που αποτελεί κομμάτι της παρέας και του κορμού που αποτελεί βασικό στοιχείο των επιτυχιών της.
Ο Μιχαλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Φιλία Περάματος στο πρωτάθλημα της Γ Εσκανα.Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ικόνιο και Φάρο


Τον καλώς ορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου